Despre sesiune


Sesiunea Studenţească de Comunicări Ştiinţifice în Matematică este organizată de către Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, în parteneriat cu: Facultatea de Ştiinţe, Departamentul de Matematică şi Informatică; Asociaţiunea Transilvană pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român.

Scopul principal este identificarea și stimularea studenţilor capabili de performanță şi cercetare în domeniul matematicii, promovarea spiritului de competiție, întărirea culturii profesionale a cadrelor didactice de specialitate.

Participarea la acestă sesiune reprezintă o oportunitate pentru studenţi de a cunoaște mai bine munca de documentare şi de cercetare din domeniul matematicii şi în plus, de a cunoaşte preocupări ale colegilor lor în aceste direcţii. Sesiunea, are caracter naţional şi oferă participanţilor posibilitatea de a discuta şi prezenta cercetările lor în domeniul matematicii fundamentale şi aplicate. Sesiunea are și secțiune pentru elevi.

Acceptarea lucrărilor se va face în funcţie de relevanţa pentru subiectele sesiunii. Prezentările vor fi evaluate de către o comisie de cadre didactice, în funcţie de claritatea prezentării, originalitatea şi corectitudinea soluţiilor propuse. Sesiunea va include prezentări de 10 minute. Studenţii vor fi ierarhizaţi în funcţie de calitatea lucrărilor şi vor primi diplome şi medalii.


© 2020 SSCSM. Toate drepturile rezervate. Creat şi administrat de Am. Bucur.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit!